Transkribera dina ljudfiler billigt

För dig som behöver hjälp med att transkribera ett samtal är guldtranskribering.se ett hett tips.  Det är alltid bra om en yttre, oberoende person läser genom en text, för att hitta de fel som annars lätt blir kvar.  Här får du en kvalitativ service till rimliga priser.

De kan ta hand om de småfel som dyker upp i en sån text, och kan renskriva så att texten blir mer organisk och lättare att ta till sig. Bland annat tar man bort till exempel stakningar och utfyllnadsord. Man ändrar dock inte grammatik eller ordföljd.

Fokus ligger på att ge en autentisk spegling och återgivning av samtalet, vilket kräver en bra språkkänsla för att kunna leverera. Hos Guldtranskribering.se jobbar bara personer med stor erfarenhet av den här typen av uppgifter, och som har relevant bakgrund och kompetens. Du kan välja att få jobbet utfört av en person med specifik erfarenhet av en viss dialekt.

För denna tjänst är dock leveranstiden något längre, och ett lite högre pris gäller.

Transkribera dina ljudfiler säkert

De anställda utbildas dessutom kontinuerligt, för att uppdatera sina kunskaper. Detta sker till stor del via feedback från sina kolleger. Två personer jobbar i ett team när det gäller alla ljudfiler, vilket är ett optimalt sätt att arbeta på. Det minskar starkt risken för småfel av olika slag.

Företaget har strikta principer när det gäller konfidentialitet. Om du låter Guldtranskribering ta hand om dina inspelningar kan du vara säker på att de har fungerande rutiner som gör att information inte läcker. Att transkribera dina samtal hos dem är säkert och pålitligt, och de har snabba leveranser.

De nämner aldrig vilka kunder de har, eller skickar filerna i e-post. Det ligger i deras eget intresse att de här procedurerna är säkra, och att information aldrig hamnar i fel händer.​