Brahmi pulver för välmående

Brahmi pulver är baserat på en sammansättning av växter från vissa delar av Asien. Enklast hittar man och kan beställa detta naturpreparat på: . Medlet har en lång tradition, inte minst i Indien där man enligt tradition och sägnen skulle ge det till nyfödda barn för att de skulle få en bra början i livet. Detta naturläkemedel kan intas i olika former, men Brahmi pulver är absolut det enklaste. Vissa personer äter eller tuggar växtens löv, men detta gör att det är svårt att dosera och bladen har en bitter smak som oftast inte är så populära.
Brahmi pulver är framställt av växter som räknas in i groblads familj, en slags örtväxt.

Örten sögs ha positiv effekt på sinnet. Om man äter pulvret under en längre och regelbunden tid ska man få en förhöjd förmåga att läras sig saker. Detta innebär att den naturliga örten stimulerar delar av hjärnan som göra att man blir skarpare och där med får känslan av att det är lättare att lära sig nya saker. Många av de personer som väljer att inta detta medel kan också vittna om att det inte bara är minnet som förbättras utan också förmågan att tänka logiskt. Detta tack vare att pulvret tillför en ökad proteinsyntes. Lider man av någon form av psykiska åkommor, detta främst för att medlet ger en föryngring av nervcellerna och därmed får man en bättre förutsättningar för att må bra.

Dosering av Brahmi pulvret.

För bäst och önskad effekt bör detta pulver intas regelbundet, gärna två gånger om dagen. Då får kroppen en kontinuerlig dos som den har lätt att bearbeta och ett regelbundet intag innebär också att det inte behöver saknas i kroppen. Godast blir det om man blandar det med antingen ett glas varmt vatten eller med ett glas mjölk.